ЗА НАС

Китайска мъдрост гласи: „По-добре е един път да видиш, отколкото сто пъти да чуеш.”

За Нас

FinTV.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания Fin TV. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал FinTV.eu е бързо развиващата се медия. Тя стартира на 1 септември 2014 година.

 

Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, FinTV.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. 

FinTV.eu  показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия.  

Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип. 

Наша цел е да бъдем дигиталното ежедневие на всеки. Дневната аудитория на FinTV.eu  е средно между 180 и 300 души. Отворените средно дневно страници са между 400 и 500.

Сайтът работи заедно с най-добрите компютърни специалисти и графични дизайнери. 

Fin TV притежава и рекламна агенция, която предлага цялостни рекламни и ПР концепции, изработка на сайтове, управление на социални мрежи, стратегически маркетинг и бизнес консултиране.